Yhdistä lainat

Miksi yhdistää lainat? Lainojen yhdistämisen edut tiivistyvät kahteen tekijään: olemassaolevien lainojen kilpailuttamiseen sinällään, sekä siihen, että suurempi haettava lainasumma tarjoaa asiakkalle neuvotteluvoimaa.

Lainojen yhdistämisestä saatavat hyödyt

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua saamaan enemmän neuvotteluvoimaa puolellesi, koska suurempi summa tarjoaa isompaa bisnestä lainanmyöntäjälle ja näin sinulle enemmän neuvotteluvoimaa. Tämä auttaa sinua tiputtamaan lainan marginaalia.

Saat kustannussäästöä myös siinä muodossa, että lainan oheiskulut ovat halvemmat, koska niitä maksetaan vain yhteen paikkaan. Tämän ansiosta lainojen todellinen vuosikorko tippuu. Lainojen yhdistäminen helpottaa myös lainojen hallintaa, koska lainan lyhennykset hoituvat helposti yhteen paikkaan.

Yhdistä lainat setelinippu
Yhdistä lainat yhteen nippuun ja voit säästää selvää rahaa.

Lainojen yhdistäminen on samalla lainojen kilpailuttaminen

Lainojen yhdistäminen on automaattisesti myös olemassaolevien lainojen kilpailuttamista. Uuden lainatarjouksen korkoa kannattaakin verrata edellisiin lainoihin, jotta saat vertailupohjaa lainan kilpailuttamiseen.

Yhdistä lainat ja saat tällöin kokonaissumman, jolla voit maksaa pois vanhoja kalliimpia lainoja. Lainojen yhdistämiseen voit halutessasi yleensä liittää myös lisälainan oton. Tällöin saat uuden pienemmän lainan yleensä edullisemmin, koska se on osa isompaa lainatarjousta.