Löydä Sinulle paras rahoitus

Palvelumme kautta voit löytää yhden lyhyen nettihakemuksen kautta juuri Sinulle sopivan lainan. Hakemuksesi kilpailutetaan pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla. Palvelumme käyttö on täysin maksutonta.

Täytä lyhyt hakemus

Täytä lyhyt nettihakemus ja laske itsellesi sopiva kuukausierä. Aloita valitsemalla lainasumma ja -aika sekä anna sähköpostisi ja kännykkänumerosi.

Anna pankkien kilpailla sinusta

Hakemuksesi lähetetään eteenpäin pankeille ja luotonmyöntäjille. Tämän jälkeen saat vastauksia nopeasti pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Valitse hyvä lainatarjous

Kun hakemuksesi on hyväksytty alustavasti, saat nopeasti erilaisia lainatarjouksia kumppaneiltamme. Voit vapaasti valita itsellesi sopivimman.

 

Nainen osoittaa nuolella lainahakemusta

ALOITA LAINAHAKEMUS


Lainasumma

EUR

1000 EUR 60 000 EUR

Laina-aika

vuotta

1 vuosi 15 vuotta

Kuukausierä*

EUR

Sähköposti

Kännykkä

Kyllä kiitos! Nettirahoitus.fi saa olla minuun yhteydessä sähköpostitse ja tekstiviestitse lainatarjouksiin ja vinkkeihin liittyen. Viestit voi peruuttaa yhdellä klikkauksella. Lisätietoa tästä.

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.

Todellinen vuosikorko maks. 4,9-50 %. Laina-aika 1-15 vuotta.

Hakeaksesi lainaa sinun tulee täyttää perusvaatimukset:
- Olet yli 20-vuotias
- Sinulla ei ole maksuhäiriöitä
- Sinulla on säännölliset tulot


*Laskettu 10,90 % esimerkkikorolla